Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Aa kavurdum ben biraz pirinçleri, dağılmadan kastım pirinç kırılıyor içinde dışına çıkmıyor da içi tane tane olmuyor.🤷🏻
mrsjale pinkooo_02 valla uyuyo taklidi yaptım tepki vermedim azıcık üstümde tepindi azıcık yatakta döndü durdu derken uyuyakaldı yavrum 🥰
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde benim de uykudan değil de yoruluyorum ya enerjim yetmiyo sanki gün boyu geceye kadar bi miktar tükenmiş oluyorum işte 😅
LavininAnnesii anabarbie Ay napayım mapus yattım geldim işte😂 Çok zordu Allah kimseyi düşürmesin ahahha
anabarbie Simsimy güçlü karekterinle sadece aslan burcunu yansktman peki bana sorsaydin aslan derdim senin için 😏
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde yaaa sek rakım sen bensin zaten başaksin sende benim yukselende başak😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde kibarcası bi miktar, kaba tabirini kullanmayayım şimdi uygun olmaz 😅
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde knk titizlikten çok aşırı takintiliyim delirecem birgün xxxl gibi birseyim ya en büyük takıntım banyoda en az 5 kez şampuan 2 kez kese yapiuorum kocam kapıda mehter marşıyla bekliyecek az kaldı😂
anabarbie LavininAnnesii bilirim bilirim maphus yattigin yeri bilseydim sigara paketi birkaç victoryas sekret getirirdim😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde uyku tutmuyo ki yorgunum aslında ama eşim evde değil galiba ondan uyuyamıyorum 😅 alışkın değilim evde bebişle tek kalmaya ama dört gündür tekiz