Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 biz toplanıyoruz ben herkese gittim yedim içtim sıra bende.✋🏻😂😂 Yaslarimiz yakın 4 5 kişi iyi oluyor.🥰
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Onlarla da tanış istemiştir belki.😂 Bazıları lafın gelişi bir gün bana gel diyor çağıracak insan gün belirler geceden veya sabahtan haber verir laf olsun diye diyorlar bence.😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Kilitlerler diye tırsmiyor değilim.😂 Başka posta sohbet edemiyoruz ki post akışıni değiştirmekten idam ediliyoruz bunu bıraksınlar konuşalım.😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi @Gunes_12 canınız sıkılmiyor mu kursa falan da gidiyorum. Oğlumun okul anneleri arkadaşlar falan da var ama komşu başka çat kapı kahve icmelik plansiz buluşmalar çok severim 😂😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde bende komşuyu çok severim ama buradakiler ayrı cins 🙈 Annemlerin komşularıyla çay kahve içerim benden kaç yaş büyükler mesela yaşlı başlı insanlar ama sarıyor 😂 Canım sıkılıyor tabiki evin içinde akşama kadar 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bugün ki date çok mu kötüydü ya belki sonradan iyi anlaşırsiniz yoğun komşunla.😂
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Ya benim iyi anlaştıgim bir komşum var eşi trafik kazası geçirdi biraz toparlansin yine görüşürüz 😂