Gunes_12 Kahvesini çayını meyvesini alan gelsin 😂😂 @bizdejantikizlardik @anabarbie @Cicektebenimcicekligunlerde @nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde @Atlasdunyam @SweetMom__ 🥰
nescafebagimlisi Gunes_12 bugün 1 i kavanoz olmak üzere toplam 3 kez kahve içtim bir daha içersem kalp çarpıntısından yallahlarım öteki dünyaya 😂 Sana afiyet olsun 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bende komşulari çağıracam börek sarma falan yaptım tatlı dondurmalı irmik helvası yapıyım diyorum iyi gider sıcakta bilemedim.😂😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ay ben karşı komşuma bir kaç kez yaptıklarımdan götürmüştüm de tabağımı zor vermişti ağırlamayı bırak ajdkskdkd Bir kere gittim evine kendisi ısrar etti kapıda konuşurken tam çay içecektik arkadaşları geldi kalktım eve geldim kal oturalım dedi de arkadaşın gelcekse ne diye ısrar edersin ki 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 biz toplanıyoruz ben herkese gittim yedim içtim sıra bende.✋🏻😂😂 Yaslarimiz yakın 4 5 kişi iyi oluyor.🥰
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Onlarla da tanış istemiştir belki.😂 Bazıları lafın gelişi bir gün bana gel diyor çağıracak insan gün belirler geceden veya sabahtan haber verir laf olsun diye diyorlar bence.😂