milletsanakanalizemiolacak Gunes_12 bizim spontane oldu birde tedaviyle oldu ablası depresyondan çıksın diye yoksa tek çocuk devamdı
nescafebagimlisi orjinalhoptiri napayım canım aynı tas aynı hamam ne olsun 😂 Sen napıyosun çocuklar nasıl ne var ne yok
orjinalhoptiri nescafebagimlisi İyiler çok şükür biri bağırıyor biri araba sürüyor. Sabahtan beri Temizlik yapıyordum öyle sıcakla pertim çıktı. Seninki nasıl
nescafebagimlisi orjinalhoptiri benimki hem araba sürebiliyor hem aynı anda g*tunu yırtabiliyor akdkskdk Hava çok sıcak bugün klimayı açtık , temizliği de annem gelecek diye sabahtan hallettim 10 gündür annemi görmüyordu görünce şımardı uyutmaya çalışıyom uyumuyo 😂
orjinalhoptiri nescafebagimlisi Benimki de annemi görünce çok şımarır🤣 uyumasın uyumasın ne kadar dayanacak baklım 🤣
nescafebagimlisi Berilsmom13 Ben eşlik ediyim sana kavanozda kahvemle aksksjs tüm bardaklar kirlideydi sıcakta üşendim hemen yaptım klimalı odaya kaçtım 😂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi afiyet olsun bugün 40 dereceymis aceleyle güneş kremide sürmedim yüzüm fena yandı yanklarim al al.🤦🏻😂😂
Dondurmalikahve Gunes_12 Komşu demisken arkadaşta kınaya çağırdı gitmek istemiyor bugün işlerim vardı yoruldum desem gelemiyorum diye ayıp olur mu ya
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Trabzon deyince akla yeşillik dağ Uzungöl falan geliyor.Cekil oralardan at bize eşim uzak diye gitmiyor.🥺😂