Simsimy nescafebagimlisi bir baktım mercimek köftesi sandım , dolapta da mercimek köftesi Mercimek köftesi benzetildiği şeyi duysa depresyona girer 😂
Simsimy nescafebagimlisi Korkulu rüyam olduğundan hiç böyle şeyler yapmadım ahahah Yeğenim bokuyla banyo yapmıştı resmende, tecrübe kazanmıştım oradan asdfghj
nescafebagimlisi Simsimy akskkdkdkd ıyk bebeler kapatılsın 😂 Ya antalya bugün 40 derece pişiyor poposu dedim 2 dk havalansın rahatlasın çocuk 🤣 Rahatlamış meğerse akdkdkdkdkd
nescafebagimlisi Arkadaşlar bir sorunum var jüt paspasım vardı yeniydi bir kaç ay oldu alalı , geçen kirlendi diye elimde yıkadım birde baktım ki böyle batıyor tüyleri , normalde batmıyorduuu ne yapacağım bilemiyorumm şuan üzüldüm 🥹🥲
Simsimy nescafebagimlisi 22 derece Erzurum’la bakıştım 🥲 Neydi günahım ya şuan denize giriyor olabilirdik 😂
Berilsmom13 nescafebagimlisi dün benimki sıva yapmıştı heryere sürmüş elleri üstü başı duvarlarım halısı heryer boktu 🤦🏼♀️
nescafebagimlisi Simsimy Ya öyleymiş galiba şimdi altına baktım da nemli bezle silebilirsiniz , sıkma yapmadan elde yıkayabilirsiniz demiş aslında ben sıkma yapmadan yıkadıydım ya ama fırçayla yıkadığımdan mı öyle oldu ki 😂 kaşındıran kumaşlar oluyor ya tişörtlerde falan hiç sevmem çok huylanırım aynı onlar gibi olmuş 🥲 Çokta güzel bir paspastı askfkskdk
Berilsmom13 nescafebagimlisi 30 aylık cinnet nasıl geçirilir tecrübe etmiş oldum dün dışardan kocama demişler koş sizin evde olay var diye 😂😂
nescafebagimlisi Berilsmom13 hajsjajdkskd 30 aylıkta büyükmüş ya aslında konuşmayı falan biliyor dimi niye gelip söylememiş ya bu çocuklar ne zaman insan olacak 😂 Allah’ım büyüyene kadar dövmesem bari bazen beni çok sinir ediyo 🙈 hayır hadi bu benim suçum bezini aldım tamam da ya diğer olaylar akfkskdk
silaa66 Gunes_12 napayım aşkoo bebeğimi banyo yaptırıp uyutacağım sonrasında yemek falan sen napıyprsun🌸