Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 Bir omuzdan bir omuza saçları A beni esmer güzeli Yarimle kol kola gezelim şık şık 💃🏻💃🏻
Berilsmom13 nescafebagimlisi yeni uyandım berile kahvaltı hazırladım kendim hiç yiyesim yok 🤦🏼♀️ yalnız olunca kahvaltı edesim gelmiyor ya
nescafebagimlisi Berilsmom13 Bende tam tersi tek başıma birşeyler izleyerek sakin kafayla kahvaltı etmeyi seviyom ahsjsjsjsk
Gunes_12 AngrBoda_ Dün bütün gün Koydeydik çok geç saate döndük annem vardı ama kardeşimin kızına bakmaktan benimki ile çok fazla ilgilenmedi bende bütün gün haliyle yoruldum çocuk daha yuruyemiyor hep kucakta kardeşim biraz baktı sonra hep kucagimdaydi
AngrBoda_ Tatlican Ay valla yoruyor şuan heryerim ağrıyor 🤭ama çok çok eğlenceli top oynadık salıncak kurduk çaldık oynadık 👯♀️
Berilsmom13 nescafebagimlisi neyse ki kocam geldi kızımda kaynanamı çağırdı kahvaltıya 😂 kahvemizde içtim modumu yakaladım 😂
Gunes_12 nescafebagimlisi Aşkom gunaydin yeni olan bir şey değil ya her hafta sonu aynı şeyler bu sebepler yüzünden tartışmaktan bıktım 🙄