AngrBoda_ Gunes_12 Eline sağlık afiyet olsun canım 💖 kanka pikniğe gittim acayip yorgunum pertim çıktı
AngrBoda_ Tatlican Ay valla yoruyor şuan heryerim ağrıyor 🤭ama çok çok eğlenceli top oynadık salıncak kurduk çaldık oynadık 👯♀️
milletsanakanalizemiolacak Gunes_12 doğum yapalı 17 gün oldu 1 hafta oldu küvezden çıkalı yeni geldim buraya ilk kızımda yoktu böyle uygulamalar 😅
milletsanakanalizemiolacak Gunes_12 evet şuan bir sürü uygulama var hamilelik uygulamalarım hala geri sayım yapıyor o kadar çok uygulama varki çoğunu kullanıyorum görgüsüz gibi 🤣🤣 teşekkür ederim ❤️
Gunes_12 Çok yorgunum kızlar ya @Berilsmom13 @AngrBoda_ @anabarbie @NewMomm1 @Cicektebenimcicekligunlerde @kibritci_kiz 😏
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Bende çok yoruldum. Ev temizle dolma börek yemek derken şimdi topladım evi 2 çocukla yemekli misafir zor oluyor artık.🙈😃 Dip köşe temizlik yazmışken komşularıda alıcam bu hafta herkese gittim sıra bana geldi.😂😂
Berilsmom13 Gunes_12 neden yorgunsun hayatım. Gerçi bende yoruldum evi toparla çamaşır yıka as kurut katla yerleştir mutfağı topla derken banyoyu yıkadım duş aldım şimdi girdim yatağa