Meri-Mel Simsimy Neden iyi değil araları zaten sen de zadece soylemissin gelmemiş neden uzattı ki tabiki yardım isteyeceksin gelsin bide 😏
Simsimy Meri-Mel Babası şehit, babasından sonra anneside yaşayan ölüymüş. Tek kalmış, ilgisiz ve sevgisiz kalmış. Annesine öfkeli, mesafeli..
nescafebagimlisi Simsimy Annesiyle anlaşamadığı için mi gelmesini istemiyor ?, Yoksa yorulmasın diye mi
Simsimy nescafebagimlisi Anlaşamadığından. Kayınvalidem bizim evde hiç rahat edemez zaten. Beş senelik evliyim beş kere ancak gelmiştir, onda da misafir gibidir hep. Her şeyden çekinir
Gunes_12 nescafebagimlisi Önüne yemek bile katmadim aşkom 2 3 gün ne kahve ne çay hiçbir şey yok 😂 sonra bakıyorum hemen geliyor🤣🤣
nescafebagimlisi anabarbie Bende kocamı tokat manyağı yapmak istiyorum resmen tilt oluyorum ya skdkdkd
Simsimy nescafebagimlisi Söylemez. Aramızda geçenleri kimseye anlatmaz, annesine hiç anlatmaz. Zaten araları iyi falan değil annesiylede. Arada kalan ben oluyorum o derece kötüler
anabarbie Simsimy buda geçer diyecemde knk baya uzun sürdü ya 😂 Ben yüzünü görmek istemiyorum bazen lütfen defolup gider misin diyorum bu aralar sen böyle değildin aşkım diyor bende biliyorum böyle değildim ama noluyo noluyooo bir kaşık suda bogasim oluyor bu aralar sendede öyle mi knk
nescafebagimlisi Simsimy Ay nedense bir tık üzüldüm kadına altta yazdığını da gördüm , ne desem bilemedim şimdi normal şirret kaynanalar geldi direkt aklıma ön yargıyla yaklaştım kadına sanırsam 😂
nescafebagimlisi anabarbie vallahi bende öyle aslında Tr ‘de adalette yokta çocuklar babasız kalmasın ajdjsjdjd
Meri-Mel Simsimy Aaaaa bilmiyordum canım Rabbim sabırlar versin,çok haklı psikolojik olarak acayip yıpranmıştir kız üzme adamı
Simsimy anabarbie Küs gitsin 😂 Aynı evin içinde sorunu çözmeden durmak, konuşmamak çok zormuş ya. Biz hiç böyle yapmazdık normalde
anabarbie Simsimy knk ben bazen saçma sapan gülüyorum kustugumuzde onu nssil aşacagim ys hemen geliyor ysnims gülünce ben sarılıyor anlamiyo sinirden güldüğümu diyorum yine anlamıyor🥺
Simsimy nescafebagimlisi Yok kuzum. Şirret falan değil. Özünde iyi insan, benimle bir sorunuda yok. Yararıda yok zararıda diyelim. Oğluyla arasındaki meselelerden dolayı ben gümbürtüye gidiyorum.