Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Kız aklima güzel bir şey getirdin tahin bal kakao of ne güzel ekmeğe sürülür hem tahin kilo yapar oğlum biraz zayıflamisti 😁
SweetMom__ Gunes_12 askm numaram degisitrdim hesabıma giremedim sağolsun happmomda adminler yardımcı oldu hemen
Gunes_12 Beyninizikullanmakucretsizdir Ağrı kesici iç bide karanfil de iyi gelir dene canım geçmiş olsun
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde tatlı tek yapacaktım ama ayıp olmasın diye milföylü börekte yapayım dedim 😬
Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 dün doktora gittim antibiyotik ve ağrı kesici yazdı onları içiyorum. Dişim baya iltihap kapmış alttan çürük olduğu için çekmemiz gerekiyor dedi. Ama ben korkuyorum ya çektirmek istemiyorum 🙁
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Çektir canım diş etin iltihaplanirsa kat kat fazla acı çekersin erkenden tedbirini al.
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 bende geleyim kahvemle 🤩 @anabarbie @Simsimy @nescafebagimlisi aşklarım nerede girmemisler mı?
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Oh keyife gel 🌸 Afiyet olsun bebeğim 🙈 Akşam gelirim bende bebeyi uyutunca , hazır dizim de var kotamı doldurmayayım şimdi içipte 😅