lahmacunayrannn Gunes_12 Yeni katıldım aranıza bebem daha 3 aylık 😅😍 kilo sorunumuz war daa nasil çözüm yapicam bilmiyorum 🥲🥲
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir geçmiş olsun canım hasta halinle yine iyi yapmışsın eline sağlık.🤗
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Sana akşam yazmadım mi ben çikolatayi İkisi var benim denediklerim 😘
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde tatlı tek yapacaktım ama ayıp olmasın diye milföylü börekte yapayım dedim 😬
Dondurmalikahve Gunes_12 Bende Hürrem Sultan’ın saç baş dağılmış hali var ya o sekildeydim sabah yapıp ayak üstü içtim birazdan keyif kahvesini içerim 😁
Cicektebenimcicekligunlerde Dondurmalikahve Sağol bebeğim.😘 Oğlumun anaokulunda da geçen sene kahvaltılık çikolata yapıyorlardı böyle tablet çikolata görmemiştim bende deneyeyim.
Gunes_12 Bu bir keyif kahvesidir bebem bana cinnet geçirdikten sonra uyudu gelin sohbet edelim 😂 @AngrBoda_ @anabarbie @bizdejantikizlardik @silaa66 @Dondurmalikahve @NewMomm1 @nescafebagimlisi @Cicektebenimcicekligunlerde @pinkooo_02 @kibritci_kiz @Beyninizikullanmakucretsizdir @Beggg @SiprayiL @ejdermeyvelilahmacun @Birdunyabircennetannesi @Atlasdunyam @Simsimy
nescafebagimlisi Ay benimki bugün çok düzensiz uyudu ya , havada çok sıcak Nohut kaynattım birazdan pişiricem yanıyom 😂
silaa66 Gunes_12 aman dikkat et yakma kendini ayol🥹 Bibee dolmasıı patlıcanlı bi de cacukaa (yunani)😂
nescafebagimlisi Gunes_12 valla çok sıcak aşkım ya hele birde ocağın ısısıyla birleşince extra sıcak oluyor ben gelemiyom sıcağa 😂
nescafebagimlisi Gunes_12 ay ne güzel ya püfür püfür , bana da gönder 😂 Benimde esecek iyi kötü camları açabilirsem çocuk pencereden birşeyler atıyor sürekli 😂 birde bizim evler çok iç içe hangi akla hizmet seçmişiz burayı bilemiyorum