Gunes_12 Bebesi uyuyan anaları sohbete davet ediyorum 🤣 @AngrBoda_ @Beggg @kibritci_kiz @berilmom @Maka_Paka @nescafebagimlisi @Beyninizikullanmakucretsizdir @SweetMom__ @zeydmom @Cicektebenimcicekligunlerde @Dondurmalikahve @AnnaKurt @Simsimy @Atlasdunyam @bizdejantikizlardik @Kocamdaaakocammm @NewMomm1 @aslananne27
Dondurmalikahve Gunes_12 Ben eve yeni geldim sayılır oğlumun gösterisi vardı. Güzel oldu ama benden geçtim sesi hiç kafama götürmesi topuklu da ayaklarımı ağrıtti. Oğlum bile bana sen genç değil yetişkinsin diyor 🤣
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde bende daha yeni girebildim buraya şimdi oğlumu uyutmaya çalışıyorum mutfağım berbat halde nasıl topluyacagimi düşünüyorum 😂
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde 2 tane bulmuştum YouTubedan ama kıvamı ben mi yapamıyorum bilmiyorum tadı güzel ama o gerçek çikolata kıvamı yok 🥲😄
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde sarma yapamadım ya gerçi buzlukta vardı ama çıkarmadım 🥹 milföylü börek yaptım süt helvası yaptım dişim ağrıyordu fazla bişey hazırlamadım 🤒
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir geçmiş olsun canım hasta halinle yine iyi yapmışsın eline sağlık.🤗