Berilsmom13 Dondurmalikahve muhtemelen öyledir 🤦🏼♀️ bide öyle fena ki beni manipüle etti konuşuyorum dalgaya alıyor en sonunda bi cinnet geldi bana kovdum evden git dedim şuan seni görmek istemiyorum. Suçlu ben oldum bağırdım diye bana trip atıyo
kibritci_kiz Berilsmom13 direkt duygu sömürüsüne başla çünkü normal laftan anlamaz bu erkek milleti 😂 ya sen yokken başımıza bir iş gelirse sensiz naparız falan erkeklik damarına gir 😂😂
Berilsmom13 kibritci_kiz benimki çakal biraz ordan işlemez ben direkt tehdit ettim gidersen dönüşte eski beni mumla aratırım sana dedim
Dondurmalikahve Cicektebenimcicekligunlerde Modernlikte değil canım ailesi varken arkadaşlarini ne yapacak bayram zamanı çuvala mi girdi günler 😃
Gunes_12 Berilsmom13 Hhahaha klasik erkek tavrı manupile etme kışkırtma ve kadın bağırınca suçu kadina atma 🤣
kibritci_kiz Berilsmom13 işe yarıyorsa o da olur 😂 ya da şey de sen gidersen dönüşte de Beril’le sen ilgilen ben de arkadaşlarımla kız kıza tatile gidicem 3-4 günlüğüne de
LavininAnnesii kibritci_kiz Umarım endişelerin boşa çıkar🙏 Nedense içimde hiç olumsuz bir his oluşmadı🌸 Dualarım sizinle canım,lütfen haberdar et hastane sonrası☺️
kibritci_kiz LavininAnnesii yaa çok teşekkür ederim ilk işim sizlere haber vermek olucak iyi ki varsınız 🥹🥰❤️
SiprayiL Hoptirililaylalaylaylilaylom yeni gördüm kuşum. Benim de aklıma bütçeye göre çeyrek altın veya sepet hazırlıyorlar ya o geldi
Cicektebenimcicekligunlerde Berilsmom13 İnsan bazen bekarlikta ki gibi gezmek istiyor.😂Ama 3gün çok yatmalı olmasa günü birlik falan olsa neyse.🤷🏻
Berilsmom13 Cicektebenimcicekligunlerde bekarlıkta doya doya gezdi asla kısıtlamadım. 8 sene sevgili kaldk 8 sen bilfiil gezdi yedi içti eğlendi yediği paranın haddi hesabı yok