Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Ne güzel olurdu.🥰 Ben daha yemeğimi tam hazırlayamadim eşim geç gelecek diye saldım bugün.😀 Randevun yarın mıydı canım.
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde benim eşim de geç geleceği zaman ben de salıyorum 😂😂😂 evet canım yarın sabah dua edin bana güzel haberler alayım 🥹
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Dolapta mantar gördüm.😀 Patatesli mantar yemeği yapıyorum. Mücveri çocuklar bitirmiş ben yemek yapana dek.😂
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Afiyet olsun kuzulara ♥️😅 Ben hiç mantar almıyorum eve aslında çokta severiz de korkuyorum zehirleniriz falan diye 😂
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Kültür mantarı kuzum ondan zehirlenmezsiniz. Çok seviyoruz biz fırında kaşarlı aparatif olarak da seviyoruz.
Gunes_12 Hoptirililaylalaylaylilaylom 3 4 takım kıyafet bebek şampuanı ıslak mendil falan alabilirsin bebe yağı ☺️
Gunes_12 @NewMomm1 @Atlasdunyam @Kocamdaaakocammm @Cicektebenimcicekligunlerde @nescafebagimlisi @kibritci_kiz @SweetMom__ @
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde biliyorum bende çok severim de pazarda görüyorum bir kaç çeşit daha oluyor cesaret edemiyorum hele çocuğa hiç yedirmedim ne olur ne olmaz diye 🙈 Teyzemler bir keresinde kültür mantarından mı ne zehirlenmişlerdi