Gunes_12 Kocamdaaakocammm Kız işin kötü yanı kocamın ailesinin hiçbirinin yanında durmuyor ama mesela teyze anneanne de duruyor çocuk 🤣🤣
Kocamdaaakocammm Gunes_12 En sevdiğim bebe modeli güneş olabilir teyzenn kurban olsun sana 😍🥰❤️allahin hakkını ediyor 😂😂
nehirsude0 Gunes_12 😁😁birşey olmaz ki yagggniii 8 ay benim için ilişkide en uzun süre🤣🤣 ama adamlarinki 4 5 yaş🤣🤣
Gunes_12 Kocamdaaakocammm Eşim de diyor Allah Allah bu çocuk niye böyle bende dedim annesi kimi seviyor ise çocuk onu seviyor 🤣🤣🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Gelsinler iyidir. 😃 Nerde goygoy orda biz onlarda bizim gibi matrak alışır kaynaşıriz.😃💃🏻 @Simsimy hemen seçmişler kankamiz yeni flörtlerde😃 Sende gördüğümü herkes görecek diye korkuyorum bebeğim.🧿😍😁
iremyy Cicektebenimcicekligunlerde Ona İlknur referans oldu @AnnaKurt Baktık espri seviyesi yüksek bir arkadaşımız hemde bizim gibi kocasız hemen kaynaştık 😂
nehirsude0 Gunes_12 @liplimonlusoda @Babakaderimizbuymus @Simsimy @Lazerlimunafik yeni annişler postu😁
Nik_mik_yok Gunes_12 selam yeni anneler , size ziyarete geldik 🥧keki ben yaptım ,bı çayınızı alırız 🤭 umarım siz de bizim gibi çok güzel dostluklar kurarsınız burda 🤗 keyifle büyütün bebişlerinizi
Gunes_12 Nik_mik_yok Hoşgeldiniz çok güzel dostluklar edindim bu 8 ayda gerçekten burası kafa dagitmak için süper bir yer 🤣😘😘