nescafebagimlisi AngrBoda_ Ayy baş agrısı beni bazen hastanelik eder 🥹 Hemen ağrı kesici at emziriyor musun bilmiyorum da ay çocuklarla da o ağrı geçerse tabi
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Geçmiş olsun kuzum. Tütsü veya keskin kokular iyi geliyor. Çocuklarla uyuyamayacagin için onu teyet geçiyorum.🤷🏻
AngrBoda_ nescafebagimlisi İlaç hiç kullanmayan biriyim 🙈20 aylık emziriyorum canım beş gündür ağrıyor zaten de bugün daha çok 👀
nescafebagimlisi AngrBoda_ Neden o kadar uzun süreli ağrıyor ki parol bari iç , koskoca 5 gündür nasıl dayandın 🥹
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Yıkılmadim ayaktayım.😂😂💃🏻💃🏻 Uykuluyum kahve saatini bekliyorum. Kursa erken gelmisim kimse yok.😂 Bugün bitirir atarım sana çok güzel duvar süsü yaptım bebeğim uyursa bitiricem inşallah.😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde at bakayım ya ne güzel böyle kursa falan gitmek senin için güzel aktivite valla 🥰 bende annemdeydim evime geldim 🙃
Cicektebenimcicekligunlerde nescafebagimlisi Ne yaşlanması kız ruhumuz genç bizim kop kop kop hep çıtır hem güzeliz.😄
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde alınmadı bilye kadar duruyor normal halleriyle şişmiş halı top kadar🤣
AngrBoda_ nescafebagimlisi Öyle fazla ağrı yoktu ama bugün kafamın her tarafı zonkluyor gözüme falan vuruyor içicem sanırım ilaç,bebeği de uyutuyorum şimdi, iki saat uyur birşey olmaz heralde…