Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Benim eşim daha gelmedi.🤷🏻 Bende çocuklarla park market yapıp geldim.😄 Çok sıcak.🫠
Gunes_12 AngrBoda_ Hahahah ya dimi ne kadar dengesizim ama bugün bana çok yardımcı oldu canım kocam 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie Evet ama yaza abiye giyeceğim. İstediğim modellerde çıkar gitmesi lazım yürüyüş hariç sporda yapamıyorum.🤷🏻😄
AngrBoda_ anabarbie 5 yaşında bir kızım var 1 haftadır kolunda kızarıklıklar var geçmiyor iki gündür daha çok kızardı acile girdik oradaki doktor da pek birşey anlamadı çocuk doktoruna getirin dedi ona da randevu yok
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde spor yapmazsan gitmezki knk en azından evde gece yarım saatini ayır derim
anabarbie AngrBoda_ gece çok oluyor randevu canım acildekiler hicbirsey bilmiyorlar malesef alanları değil diye alerji testi yaptırdın mi
Beggg Gunes_12 benimki 8 aylık olacak nerdeyse 😅 haziranın sonunda da düğün var bakalım korkarak o günü bekleyelim 😅😅
AngrBoda_ anabarbie Yok yaptırmadım bu hafta içi olmadı özel hastaneye götürürüm Su çiçeği vakası da artmış sanırım aşı karşıtları yüzünden bizim bu tarafta da çok görülmüş 😕
AngrBoda_ Gunes_12 Sen bu ara kaynananı da çok ziyaret etmeye başladın hep mi böyleydi kocanla barıştıktan sonra mı oldu 😁😂😝