Maka_Paka anabarbie Ay yok almayayım. Her akşam biktim ben Kürt düğünü oluyor zaten müzik sesleri geliyor 😂 Sabaha kadar halay çekiyorlar 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Tebrikler.👏🏻🥳 İlk doğduğu anı bilirim ne çabuk büyüdü.😂 Vatsaep hissi veriyor burası tam bir sohbet postu mis 🤌🏻😄
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm @Gunes_12 bebeğim hiç durmadı.😂😂🤦🏻 Öğrenemedim gitti birşeye heveslenirsen sonu kötü olur.Kendi kendimi gaza getirip nazar ediyorum.🤷🏻😃😃
nescafebagimlisi kibritci_kiz Ay zor mu , nasılsın yorucu oluyordur senin için 🥹 Bulantın vs oluyor mu , doktora baktırdın mı , kaç aylıkmışş ay kaynana gibi soruyorum da merak ediyorum senii ben de çok heycanlıyım seninle birlikte 😂
kibritci_kiz nescafebagimlisi hahah yerim seni ya 😂 daha doktora gitmedim Salı günü randevum o zaman belli olur her şey 🤭 haber veririm yine 🥰 şu an ki yoğunluğum hayat trafiği bir çok şey üst üste geldi
nescafebagimlisi kibritci_kiz Ay canım benim dikkat et kendine birşeyler geldi mi hep üst üste gelir zaten , bebişi falan kucaklarken de dikkat et ya 🙏 Sağlıcakla doğurr , merakla bekliyorumm 💕💝