Hoptirililaylalaylaylilaylom anabarbie sen buralardaydn da başka hesap mı açtın yoksa yeni mi İlk defa mı katılıyorsun buraya 🤔
AngrBoda_ Kocamdaaakocammm İyiyim çok şükür elhamdülillah 🌺 Öğle yemeğimi yedim ortalığı bi tekrardan topladım süpürdüm çocukları da halalarına verdim dışarda gezdiriyor,şimdi oturdum sana yazıyorum 😁
Kocamdaaakocammm AngrBoda_ Ne güzel cnm iyi yapmışsın 🥰 bende kaynanam gildeyim taksi tamirdeydi onu getirdiler iç dış yıkadık sildik
nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde İkisi birleşse bir kahvaltı anca hazırlayacaklar demek ki 😂
Gunes_12 @Kocamdaaakocammm @NewMomm1 @Beyninizikullanmakucretsizdir @AngrBoda_ @Beggg @Cicektebenimcicekligunlerde Napıyorsunuz kızlar
Kocamdaaakocammm Gunes_12 Yemek yedik kaynanam mutfağı bende evelrri topladım şimdi oturuyoruz cnm sen napiyosun
NewMomm1 Gunes_12 annem bendeydi dışarı çıktık oğlana bir şeyler aldım eve geldik yemek yaptım yemek yedik annemi yolcu ettimm öyle işte😂 sen napıyonn
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm @Gunes_12 bebeğim hiç durmadı.😂😂🤦🏻 Öğrenemedim gitti birşeye heveslenirsen sonu kötü olur.Kendi kendimi gaza getirip nazar ediyorum.🤷🏻😃😃
Hoptirililaylalaylaylilaylom anabarbie @Gunes_12 beni de etiketlememişsin 🙄Abbas Yolcu, yarın anamlara gidiyommm Allahın izniyle inşallah 🥰