nehirsude0 Gunes_12 ah ah çok pişmanım ağzına etmediğime annelik duygum vardı o zamanlar çocuğuma içerde birşey yaparlarsa diye korktum🥲
nehirsude0 fluoksetin ooo dönmeler daha virt zırt kanka kendini 8 aylıkken bı o tarafa bı öte tarafa atiyorlar dün aşırı vicdan azabı çektim neden çunki bebikomu emziriyorsum dalmışım uyumuşum oda uyudu sandım 200 kilometre yatağın başından sen beni uyut artık nasıl gittyse bir çığlık sesine uyandım çocuğu ariyon nerde diye yere düşmüş engelleri aşarak halıda Allah’tan kalın yani hiç ses çıkmadı🥹
silaa66 nehirsude0 benim kızımda düştü sonra yatağı duvara birleştirdim:(🩷 düşebilir biz de yorgun bitkin oluyoruz dalgınlıkla oluyor hersey
nehirsude0 silaa66 benimkide birlesikte sılam yer yerini birlestiremiyoz ki duvara ayak tarafindan gitmiş cadı dunen deli gibi düştüğü yere bakıp bakıp ağladım🥲
Gunes_12 nehirsude0 Çok tuhaflar ya çok pis insanlar vardı ama gerçekten ebeler artık kadına git yıkan diyordu ve enfeksiyon kapabilir yani bebekler
nehirsude0 Berilsmom13 yok ilk çığlık attı ağladı 2 dakika sonra yavru kediye götürdüm sustu bu sefer gülerek çığlık attı🥹
nehirsude0 Gunes_12 kız ben doğum yaptığımda sezeryanden bir bebek getirdiler yanımda giydirdi kadın bebeğin kolunu kırmış aile şeydi çingeneydi saygı duymadilar Suriyelilere bile duyuyorlar kadın çocuğunun kolunun giydirirlerken kırıldığını anlayınca ortalığı birbirine kattı ben demiştim kadına nasıl giydirdiklerini çocuğu saygı duymayan hastane doktorları kadına yalvardilar utamasalar ayaklarindan opeceklerdi kadının pislikler
Lazerlimunafik nehirsude0 çok eskiden beri burayı keşfedip bir kaç kez şifre unutup giremedim bir iki kere 20 yıl askı aldım 😃 en son bu hesapta kaldım
tuanaberil Taze annelere; herşey güzel olacak uykusuz günler geride kalacak emzirmeye alışacaksın. Anne olmaya alışacaksın yetememe duygun biraz da olsa törpülenecek herşey geçecek 💖 anda kalmak için uğraş ve bebeğinin bu zamanlarının tadını çıkar 💖