AngrBoda_ Kocamdaaakocammm Yok Yok çok şükür iyiyiz canım haberlere göre bazı evlerde çatlaklar oluşmuş o kadar Allah’a şükür büyük birşey olmadı ama korkuttu bayağı 🥺
Hoptirililaylalaylaylilaylom Kocamdaaakocammm haber ver ise yardımcı diye Bunu anlamadım ama🤷🏼♀️ sekizden sonra gelir, indirdim🤣 İnşallah çok geç kalmaz
Hoptirililaylalaylaylilaylom Kocamdaaakocammm anlamadım ki zaten, sadece Işıklar ve televizyon çalışmıyor. Kettle buzdolabı falan çalışıyor🤣 Neyse iyi oldu böyle daha iyi 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Ben limoniysek en sevdiği yemekleri ve tatlıyı yapıyorum.Çay içelim mi diyorum. Bu kadar hazırlıgi görünce uzatmiyor zaten.😃
Hoptirililaylalaylaylilaylom Cicektebenimcicekligunlerde Ne güzel ✨işte bilmiyorum Benim hiçbir şey yapasım gelmiyor🤷🏼♀️ ama yaparım ya Bunu da yaparım başka sefere. İnşallah başka seferi olmaz da🤩
nehirsude0 Hoptirililaylalaylaylilaylom çeşmeyi boz tamir etmesini şöyle sonra yanlışlıkla vanayı aç ve yanına git özür dilerim faln de üstünü çıkarım kurulim de😁
Hoptirililaylalaylaylilaylom nehirsude0 vananın Yerini bilmeyen ben gruptan ayrıldı🤣 aşağıda galiba🤷🏼♀️🤩
Hoptirililaylalaylaylilaylom SiprayiL Ben zaten ağlak olduğum için ben de pek işe yaramaz🤣 Ben genelde problemi konuşurken, çözerken Ağlarım, baya sulugözm🤣 Bazen ağlamadığım halde bile niye ağlıyon der
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Arada oluyor tuzu biberi evliliğin as ma uzatmamak araya soğukluk sokmamak gerekir.😊
SiprayiL Hoptirililaylalaylaylilaylom valla ben de öyleyim, sinirlenince ağlarım,kendimi ifade etmeye çalışırken ağlarım,bunalinca ağlarım hep ağlarim😂😂