Hoptirililaylalaylaylilaylom Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kocaya laf atma, onunla konuşma bahanesi arıyorum. Aksi takdirde durum daha da kötüye gidecek. Bir adım atmam lazım:( kaç gündür ağzımızı bıçak açmıyor. Onunla barışmalıyım ki iki üç güne annemlere gitmem lazım. Göndermesi için ve küs gitmememiz için. Konuşmaya asla cesaret edemiyorum🤷🏼♀️ gurur yapıyorum bunu nasıl yenebilirim @Gunes_12 @SiprayiL @Kocamdaaakocammm @nehirsude0 @nescafebagimlisi
Kocamdaaakocammm Hoptirililaylalaylaylilaylom Evin sartellerini indir sartel atmış de şunu tamir eder misin aşkım de 😅😅
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom Ben limoniysek en sevdiği yemekleri ve tatlıyı yapıyorum.Çay içelim mi diyorum. Bu kadar hazırlıgi görünce uzatmiyor zaten.😃
Hoptirililaylalaylaylilaylom Dedektifgadget Evet iyi değil Biliyorum şu gururumu yenemiyorum ya. Sonra kafamda kurup duruyorum. Şimdi de ne kaybetsem diye düşünüyorum aklıma da bir şey gelmedi🤣
Dedektifgadget Hoptirililaylalaylaylilaylom ya ev eşyası olur evrak olur birşey kaybet işte 🤣 biz bir kere tek 3 gün kus kaldık. küs duramıyoruz
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi o olmaz🤣 kavanozlar doğru düzgün kapanmıyor bile🤣 Başka taktik ver kız
Hoptirililaylalaylaylilaylom Kocamdaaakocammm kız onu yapamam. Bu zamana kadar hiç atmadı 🤷🏼♀️ şartelde dış kapıda olduğu için, o yokken yapmam lazım. Yapsam bile şimdiye kadar hiç atmadı kim indirdi falan diye şüpheye düşer hiç uğraşamam
Hoptirililaylalaylaylilaylom Kocamdaaakocammm ama yapacağım kız Ben bunu beğendim. Gelmesine yakın yaparım. 5 dakika oldu elektrikler de gitti derim artık 🤣
AngrBoda_ Merkez üstü Amasya Merzifon da 4.7 şiddetinde deprem oldu bizde hissettik kızlar çok korktuk
AngrBoda_ Kocamdaaakocammm Yok Yok çok şükür iyiyiz canım haberlere göre bazı evlerde çatlaklar oluşmuş o kadar Allah’a şükür büyük birşey olmadı ama korkuttu bayağı 🥺