Maka_Paka liplimonlusoda Önce kendine iyi bak, sen iyi ol ki Tuna ya da iyi bak. İhlamur öneririm ballı ılık 👌 Annemler üst katındaydi dimi ? Desteğin var yani
liplimonlusoda Maka_Paka Üstümdeler aşkım ama çorba yapanım bile olmadı 🥲 Varken yokluk kavramı gibi İnşallah ben iyileştim sıra tunişte 🥹
liplimonlusoda Simsimy Halletmedim ama müdahale edemediğim şeyler için derin düşünmeyi bıraktım diyelim 😶🌫️
morkelebekk54 Gunes_12 hello baxim nabersiniz ☺️ ay ben fenalardayim bebeyle ugrasiyorum uyutmak icin
Cicektebenimcicekligunlerde nehirsude0 Bildirim gelmiyor ki 😂 E benim bebe uyandı siz neredesiniz.? 😀
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Sen nerdesin nerdee 😶🌫️😃 30 aylık büyümüş tabi uyuyorsun rahat rahat dimi 🌝😃
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde aşkım bu aralar dışarda çok takılıyorum o yüzden giremiyorum pek 😂 Yok canım nerdeeee halen geceleri uyanır 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Günaydiıın bir ben mi uyumuyorum. Uyumamisken çay kek yaptım gelin.😃 Dumanı üstünde.😂🤌🏻
bizdejantikizlardik Cicektebenimcicekligunlerde Bu nasıl bir sabah enerjisi maşallah🫠 Daha kahvaltı yapmayan ben bunu beğendi 🤣