mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde yaa hahahhh 😂 aslında buraya da çok hakimim herkesi tanıyo gibiyim postlarda göre göre ama yazmıyorum okuyorum genelde 🙈😅 burdan biri diğer tarafa gelse tanırım hemen mesela 😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Sherlock Jale.🤩 Detaycıyım diyorsun ordan buraya gelen birkaç kişiyi yazı dilinden bende tanıdım. Sevdiklerine yazdım.🙈😅
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde son cümlene kalp bırakıyorum ♥️ tanıyamasamda tahmin yürütüyorum ya tutarsa diye 😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Matsak adrenalin olsun.🙈😃 Birini tahmin edersen bana da azıcık haber et😃Heyecan lazım kop kop 💃🏻💃🏻😅
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Eşyalarımın yerini falan bilmiyormuş ayak bağı olurmuş eşimde zaten gelirmiş halledermişiz
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Oğluyla arasında ki bağları sağlamlaştırmak için bir fırsatmıs aslında..🤷🏻 Maşallah çok hamaratsin kuzum tek başına altından kalkmasi zor herkes yapamaz.😊
Simsimy Cicektebenimcicekligunlerde Kendileri bilirler ben karışmıyorum aralarına. Altından kalkamıyorum zaten, ne hamaratlığı 😅
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Çok yorgunum hem bedenenen hem ruhen içinden cikamadigim bazı şeyler var
AngrBoda_ Maka_Paka Gece acıkıyorum bazen gözüm almıyor valla yoruluyorum dükkandı evin işiydi çocuklardı aşkom😊
Cicektebenimcicekligunlerde Simsimy Hafi hadi nazar degdirmem.😅 Başkası olsa depresif şekilde yapamıyorum, kaynanam şöyle fena yetişmiyor bıktım diye postlar açardı.Sen sarma,hamur işi falan yapıyorsun quenn.👑😃