Simsimy mrsjale Bir daha asla bir şey istemem. Kendi kendime aşmalıyım ki eşime anlatmayayım olay büyümesin. O yüzden acı ve sert bir kahve birebir. 😂
mrsjale Simsimy kesinlikle kendi kendine aşmanda fayda var , eşinde tek başına ne kadar yorulduğunu görür anlar zaten bişey demesen de bence 😅 bende evimin tadilatı var yapcam e oğluşta küçük bakalım Allah yardım etsin bize 🙈
Simsimy mrsjale Eşime anlatsam annesiyle arasında sorun olur. İstemiyorum. İş başa düştü halledicez artık 😂 Sana da kolay gelsin 🫶🏻
mrsjale Simsimy yok yok böyle şeylerde bende anlatmama taraftarıyım, ben bişey anlatmasam da bizimkilerin arası bi şekil bozuluyo zaten 😅 sağol canım sana da kolaylıklar 🌹
mrsjale Simsimy sen bensin bu konuda gerçekten 😅 başkası olsa ortalığı 56 ederdi biz iyi gelinleriz 😜😂
Simsimy mrsjale Aman yok. Ya kayınvalidemde biraz haklı kendince. Evime beş kere ancak geldi hepsinde de misafir gibiydi. Bir bardak su alırken bile çekinir. Eşimden zaten çekiniyor. Ciddi anlamda iyi değil araları. Velhasıl benim eşimi boğmam lazım aslında 😂
mrsjale Simsimy kocanı niye boğuyosun kız 😂 yani mesafeli olmak iyidir olsun , kendi evi gibi davranan çok var her şeye karışan eden, öyle olmasındansa böylesi çok çok iyi 😅
AngrBoda_ Maka_Paka Erken değil mi kız biz daha şimdi yapıyoruz yemeği 😄bir yandan ödev yap bir yandan yemek yap birisi eteğimden ayrılmıyor kalpten gitcem birazdan 😂