Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Hahah tüh kaçırdım yaa oysaki 1 kadar uynaiktim😂 pardon @nehirsude0 uyaniktik🤣🤣
nehirsude0 Kocamdaaakocammm oooo benim koca 7 de gitti işe🤣ben uyucaktimda hastane işi var kaynanamin 9 buçuk arabasıyla gidecez hazır ona almışken cemretoya da öylesine aldım doktor neyi var dese ne diyecem🤣
Kocamdaaakocammm nehirsude0 Senin için mi asko Hahaah alalh seni normal çocuk doktoruna mi aldın eğer öyleyse rutin kontorl için getriidm diyin hocam 😂😂😂
Maka_Paka Cicektebenimcicekligunlerde hayriş nasıl aşkı yedi ? Ortamı yumusatir hep giftleriyle. Bir olaya karışması
Cicektebenimcicekligunlerde Maka_Paka @Kocamdaaakocammm aslında karışmamış pek ya burda anlatılan kadarıyla hepimizin yaptığı goygoy başka birşey varsa bilemem de
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Evet evet cnm dediğin gibi resim postundan bahsediyorsun dimi
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Evet o olayın goygoyunu çoğu kişi yapmıştı birebir ne attı görmedim ama gif sonuçta 🤷🏻😃