nehirsude0 Kocamdaaakocammm uyudu uyudu knk emmesiyle bayilmasi bir oldu sütüm uyku ilacı mübarek🤣🤣 ee knk npyon
Kocamdaaakocammm nehirsude0 Hahha Allah seni kahkaha attım 🤣🤣🤣 bebeler uyudu kocam bey yatağı ayırdı bende forumda takılıyorum 😀 sana instadan msj attım sakın moddasin gelmedi galiba 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde nehirsude0 Gece temizliği yapacaktım sözde bebem uyandi 🤦🏻😃 el açması börek nasıl lezzetli olmuştur.Bana bildirim gelmiyor sizde de öyle.mi ? 😃
nehirsude0 Cicektebenimcicekligunlerde uygulamadan mi benimki sessizde seslisi çok korkunc diyorlar 🤣 Evet ya çok güzeldi taze ıspanaklı peynirli bide soğanlı ysptik😋
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Büyük 7 küçük 22aylik 😃 Hele sen okul başlayınca gör ne alıp gelmesi, ödevi, gezisi, kermesi, kursları bitmiyor.😃
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Buldum da aşkı alırım diye yazmadım millet benim yazmam gerekeni üslupluca yazdı.🙈😃
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Hahah tüh kaçırdım yaa oysaki 1 kadar uynaiktim😂 pardon @nehirsude0 uyaniktik🤣🤣