Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Kız Allah korusun de o bırakmaz bizi 😍 Hayrişim okuyorsan gör bu ilanı aşklarimi 🤩
nehirsude0 Gunes_12 ben herşeyi unuturum kankalarimin yaptığı yanlislari unutmam 40 yıl gecsede soylivem sana bunu 🤣🤣🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde nehirsude0 Ben bugün seninle hiç yorumlaşmamışım. Diyorum birsey eksik 🫠😘
nehirsude0 Cicektebenimcicekligunlerde yaa sek rakım benim fazlada giremedim bugün kaynanaiskomla d bögrek yaptık yorgunluktan oluyorum 2 saattir sağ avucumun içi kaşınıyor kasimaktan öldum para mi gelecek yoksam ne sen npyorsun
Cicektebenimcicekligunlerde nehirsude0 Gece temizliği yapacaktım sözde bebem uyandi 🤦🏻😃 el açması börek nasıl lezzetli olmuştur.Bana bildirim gelmiyor sizde de öyle.mi ? 😃
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Bitmez bacım bitmez kaç yaşındalar seninkiler benim 2 ve 4 yas
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Büyük 7 küçük 22aylik 😃 Hele sen okul başlayınca gör ne alıp gelmesi, ödevi, gezisi, kermesi, kursları bitmiyor.😃
nehirsude0 Kocamdaaakocammm yok knk hatta sen bana hemen sana haber uçuracagim demişsin sen artilardasin😘
nehirsude0 Kocamdaaakocammm uyudu uyudu knk emmesiyle bayilmasi bir oldu sütüm uyku ilacı mübarek🤣🤣 ee knk npyon
Kocamdaaakocammm nehirsude0 Hahha Allah seni kahkaha attım 🤣🤣🤣 bebeler uyudu kocam bey yatağı ayırdı bende forumda takılıyorum 😀 sana instadan msj attım sakın moddasin gelmedi galiba 😂😂