nehirsude0 Gunes_12 haa kucaginda kovalıyorsun benim kız yemek sandalyesinde otururken kedimin kulagindan tutup havaya kaldırmıştı aslında çok sever kedileri benimkide ama galiba toksit ilişki var aralarında🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm @agzimizintadikacmasin hayrişimi özledim giflerin özledim bu bir ay nasıl geçecek 😭😃
Maka_Paka Cicektebenimcicekligunlerde hayriş nasıl aşkı yedi ? Ortamı yumusatir hep giftleriyle. Bir olaya karışması
Kocamdaaakocammm Cicektebenimcicekligunlerde Hahaha dimi kaçınca kaçıyor yaaa 😅😅 bende çocuklarda telefon olmadığı sürece aktifim
nehirsude0 Kocamdaaakocammm aşko köy hayatı işte 🤣 kubagalar virag virag köpekler hav hav yavru kediler miyav miyav horozlar üürü baykuşlar vu vu bu kuşlar cikcik 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm Telefonu almıyorlarda büyüğün dersi anca bitti onun tableti var.Kücükte yeni uyuyor. 2 makine çamaşır dürdüm yerleşecek.Daha mutfak beni bekliyor.Kim çıkardı bu ev işini hiç bitmiyor 😭😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Kız Allah korusun de o bırakmaz bizi 😍 Hayrişim okuyorsan gör bu ilanı aşklarimi 🤩