Maka_Paka Gunes_12 Biraz söylen bak nasıl bakar 😂 Ben en başından söyledim. Ben öyle evimde oturayım 2 3 tane çocuk yapayım bakayım o kadınlardan değilim. Bakıma yardım edeceksen yap dedim 😂😂😂
nehirsude0 Gunes_12 ben işte o en önemli ayrintoyi unuttum eşin en kucukleriydi bide dimi yani bu demek oluyorki 8 ide evle evliyse cocukda vardır kiminin iki kiminin bir kaynana +kayınbaba +anne+baba+senin kardeşler +senin yigenker ay nefesim tükendi😂
nehirsude0 Gunes_12 o zaman sen çocuk saymadan 50 dedin galiba cocuklarla beraber cunki 100 u buluyorda 😁
nehirsude0 Kocamdaaakocammm buralardayim aşko çocuk 5 dskika durmuyor dötünde kurt var gibi😂 Sen npyon günün nasıl
nescafebagimlisi Gunes_12 tabi her zaman kötüleyeceksin hep erken kalkıyor , uykumu alamıyorum vs vs yakınacaksın ajdjsjjs ama benimki harbi erken kalkıyo ajsjsj
Cicektebenimcicekligunlerde MuhammedAmine 😂 Bebemi uyutup kahve içeceğim saati 4 gözle bekliyorum. Başkası yapıp getirince rahat rahat içmenin farkı başka 🙈😀
SweetMom__ Gunes_12 askm 💩 çizgi kan gördüm varla yok arası kadr acile göturdum öğlen yapmadı sabaha kadar bekledim yine yapmadı oğlum burun akıntısı ishal huzursuzluk vardı çok şükür kan verdik tertemiz çıktı 💩 bekliyorum yaparsa direk uçarak gidecem