mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ay bilmiyorum ya yatakta rahat aslında ama kas gevşeticilere dadandım artık bakalım
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde muyuz? Soruyor musun birde 😅 yaşlandım ben çöktüm çöktüm belim ağrıyo, başım ses kaldırmıyor, örgülü yeleğimi giyip sallanan koltuğuma oturup mercekli gözlüğümü taktıktan sonra, torunlarıma patik örmek istiyorum 🫢😂😂
Meri-Mel SiprayiL Hiç bilmiyorum grup var instada diyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum bir de güneşe güncelleme geldi sanırım bir yaştan sonra hareketlendi😊💓🌸
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Üzerimde örgülü yelek odası.😀 Ben geçen sene kışın bile evde kısa kollu ile duruyordum. 😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bu sene kış sağlam geliyo galiba baya bi soğuk var , örgü yeleğim yok ama olaydı iyiydi 😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Nasıl ceyizine koymadılar mi? 😂 Giymem ben onları dediğim yeleklerle aşk yaşıyorum.🙈😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde yok benim çeyizde örgü namına sadece bi kaç patik var yelek falan koymadılar 😅
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ben o örgü yeleğin eksikliğini duyuyorsam neyleyim böyle modernliği!!! 😜😂
Gunes_12 soğuk bir kış gününden merhaba @Cicektebenimcicekligunlerde @mrsjale @Meri-Mel @morkelebekk54 @SiprayiL @Kocamdaaakocammm @AngrBoda_ @kahvepres @Tusa_ @Tatlican @anabarbie 🩷🩷