Meri-Mel Tusa_ çok geçmiş olsun canım ak günlük sakizi kullanabilirsin mutlaka burnunu acmaya çalış bol bol balgam çıkartmak için balgam masajı uygulayın
Meri-Mel Tatlican Sağ olasın canım Rabbim tüm annelerin yüzünü güldürsün evlatlarına sağlık huzur versin ❤️☺️
Meri-Mel Tatlican Sanırım bir testimiz çıkmış çok şükür ki negatif diyor Allah’ın izniyle İnşallah 21 Kasım’da diğeri de çıkmış olur ve sonuçlar güzel gelir @Gunes_12 @kahvepres @lAmMelodi @morkelebekk54 @Cicektebenimcicekligunlerde @mrsjale @SweetMom__ @Kocamdaaakocammm @LadyGaddar @anabarbie @SiprayiL @JollyBaby @AngrBoda_
Tusa_ Tatlican evet malesef havayı bile zor veriyoruz durdurmak istemiyo yüzünde havayı bile yemeğe çalışıyo 😂😂
morkelebekk54 Meri-Mel hasi insallah canim cok sukur cok sevindim begatif cikmasina umarim digerleri de oyle olur☺️
JollyBaby Meri-Mel İnşallah inşallah cok sevindim canım benim rabbim evlatlarımıza hastalık, gam keder göstermesin 🩷
Meri-Mel SiprayiL Kızımda boy kilo sorunu var ekstra olarak kan sonuçları kötü çıkıyor iki hastalıktan şüphe etmişti doktor cok şükür biri negatif diğerini bekliyoruz 2 yaşında
AngrBoda_ Meri-Mel Aşkomm çok özür dilerim ben kaçırdım olayı Geçmiş olsun sorun neydi kötü birşey çıkmamasına sevindim ama inşaallah diğerleri de temiz çıkar🤍