mrsjale Gunes_12 yeni şeyler çıkar mı benden ya sanmam geleneksel mutfak seviyorum farklı tatlara da çok açık değilim 🙈😅 he ama meze deneyebilirim tarifiniz varsa 🙃
Cicektebenimcicekligunlerde Tatlican Arkadaş bize alevli kahve sunumu yapicam derken masa örtüsunu yakmıştı aklıma o geldi..😅
Cicektebenimcicekligunlerde Tatlican Bende portakalda kahve denemiştim.🙈😃 Ocak maf olmuştu ne komik modalar vardi..😅
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde dürtsene , ıspanaklı börek yapasım var ya bi de mercimek köftesi tatlı da cheescake denemek istiyorum 🙈😅 gece gece iştahım çok açık 😜
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Ay hayır zaten bugün hamur işi yedim 3 4 çesit birkaç gün dikkat etmem şart..😃 Yaparsan pırasalı da yap benim de aklımda pırasalı, patlıcanli arnavut böreği var üşenmeyip yapsam kardeşlerimi cagirsam yesek ne güzel olurdu..😅
morkelebekk54 Gunes_12 bemim bi ozellgim yok mu ya forum da😂 benim gozumde sen sicak kahve bagimlisisin. Hatirliyo musun bu konuyu konusmustuk. Ben soguk kahveciyim demistim de sen yok ben sicak kahve severim diye. Dogru mu hatirliyorum kiz
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde bu aralar direk porselen fincanda pişiriyorlar kırılmıyormuş ocakta , ama bence deneme 😂
morkelebekk54 mrsjale bende her yarin yapiyorum da iste 😂 icraate gelince dinlenmek daha agir basiyo. Mesela nerdeyse 1 hadtadir mercimek koftesi yapicam yapamadim. Halbuki malzemem de var. Amaan kim ugrascak onla. 3 5 tane yiyip doycam bunun icin 1 saat ugrasamam onla🙄 dusuncesindeyim 😂
mrsjale morkelebekk54 bak az önce mercimek köftesi dedim , resmen aşeriyorum ama hamile değilim 😂 oğlumda çok seviyo yarın yapacam ben üşenmicem kendimi şartlayayım da bari 😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Onu da yaptım evliliğimin ilk ayları beyaz fincanlar olurdu hep hiç sevmem onları denedim..😂 Fincanda kahve çok güzel oluyor okkalı falan hiç biri çatlamadi hala duruyorlar..😂🙈
Cicektebenimcicekligunlerde Tatlican O zamanlar insta değilde Face vardı bende günlere çok giderdim çikolata bandırilmis fincan ağızı olsun. Renkli şekerli bardak ağızları falan hep denedim..🤷🏻😀 Sandalye ve market arabası seklinde sunumluklari unutmayalım.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde hiç pırasalı börek yapmadım da yemedim de , patlıcanlı da yapmadım ama yemiştim bi misafirlikte güzeldi 🥰 ben ıspanaklı çok seviyorum ya börekte favorim ıspanak
morkelebekk54 mrsjale bacim beni de bi gaza getirsene be😂 yarin sen yaparken bana da bi el at ta bende yapayim😂 vallahi canim istiyo regli olmasam kesin hamileyim derdim😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ben yapsam kesin çatlar ocakta batar bende yanarım öyle de bahtsızım 😅
Cicektebenimcicekligunlerde Tatlican Şimdi de gün yapan arkadaşlar var ama korkuma giremiyorum. Temizliği,ikramligi çok zor 😀 Sosyal medyaya da atmıyorum. Burada ki kahve postları yetiyor.😀🌼