Kızlar tek tek yazamadım kızı özele rutin kontrole götürmüştüm 2 yaşına girecek nasipse bu ayın 13 de demir ve d vitamini düşük çıktı bir de mcw diye bir değeri ve bu hep böyle uzun süredir ,bir de boy kısalığı ve kilo alımı çok az olunca beni araştırmaya bir götürmekte fayda var diye gönderdi Bilecik’te oturuyoruz Sakarya’da var özel ve araştırma Eskişehir de biz özele sakaryays gittiğimiz için zaten Sakarya da okudum bildiğim için oraya gittik şüphelendikleri
Talesemi kan sonuçlarından dolayı
Çölyak da gelişimdem ötürü.
Talesemi için ben hiç şüphe etmiyordum açıkçası ama çölyak belirtileri var gibi herşey değil çok az bir iki şey doktor çölyak için çok az risk ben sorun görmüyorum dedi ,diğeri için de bakacağız takip edeceğiz dedi 15 gün sonra belli olacak Rabbim tüm evlatları korusun inşallah hiç kimseyi hastalık ile sinamasin hepinize teşekkür ederim lütfen sizde dua edin hepinize çok teşekkür ederim ister istemez şüphe bile olsa işte modum çok düşük oruç tutuyorum bir yandan da borcum var diye işte bu şekilde .Dr ongorusu birşey çıkmayacak korkma ama yinede özeldeki sonuçlar ile evet aynı çıktı bakacağız dedi
@Cicektebenimcicekligunlerde
@kahvepres
@Gunes_12
@Tatlican
@LadyGaddar
@SweetMom__
@mrsjale
@morkelebekk54
@lAmMelodi