Gunes_12 Selam Selammm @Cicektebenimcicekligunlerde @morkelebekk54 @SiprayiL kahvepres @Meri-Mel @SweetMom__ @Kocamdaaakocammm @anabarbie @ejdermeyvelilahmacun @nescafebagimlisi @mrsjale @Beyninizikullanmakucretsizdir @Ladyinfrance @Tatlican ENERJİİİİİ KİZLARRR HADİ BİR KENDİMİZE GELELİM 🤣🩷🤣🤣
SweetMom__ Gunes_12 selam güzelim afiyet olsun hiç enerjim kalmadı regl günüm yine geçti her ay böyle geçiyor kan vericem birşey çıkmasa yallah kadın doğuma gideceğim🤦♀️
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 ben misafirliğe gittim karnımı doyurdum Kahvemi içtim..🙈😂Şimdi evdekilere yemek yapıp çocuğu okuluna gideceğim..💃🏽💃🏽😂
Ladyinfrance Gunes_12 yok ya durmuyorlar şimdi oğlanı banyo yaptırdım kızım geri uyandı salıyorum uyursa🤦🏼♀️
Meri-Mel Gunes_12 Annemler bahçede zeytin topluyorlar ben de akşam için yemek yaptım bir de çay için kek yaptım tarçın,ceviz ve havuçlu Sana da afiyet olsun güzellik Güneş nasıl
Ladyinfrance Meri-Mel saol canım Rabbim kabul etsin inşallah aslında bende tutmak istiyorum da iki çocukla nasıl olur bilemiyorum 🤲🏻🤲🏻
Meri-Mel Hoptirililaylalaylaylilaylom Nasılsınız kızlar ben orucum çok şükür iyiyim bugün 11. Gün dün ara verdim kızımı hastaneye götürdük bize dua edin sonuçlarımiz iyi çıksın @Cicektebenimcicekligunlerde @LadyGaddar @SweetMom__ @Ladyinfrance @morkelebekk54 @Tatlican @kahvepres @Gunes_12 @anabarbie
Ladyinfrance Meri-Mel saol canım Rabbim kabul etsin inşallah aslında bende tutmak istiyorum da iki çocukla nasıl olur bilemiyorum Rabbim şifa versin inşallah rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin Rabbim hastalara 🤲🏻🤲🏻 şifa versin🩷
kahvepres Meri-Mel Allah kabul etsin cnm inşallah tertemiz bir şekilde sonuclarnz cıkar🤲 bende temizlik yapcaktm ama uyandğmdan beri karın ağrım tutmuş ağrı kesici bile fayda etmedi kıvranyrm yatakta
morkelebekk54 Meri-Mel canim ne sonuclari noldu kacirmisim bunu kusura bakma. Allah kabul etsin canim kaza mi ediyosun ☺️