mrsjale Gunes_12 ben an itibariyle ‘ani’ gelecek olan misafirlerime ne hazırlasam diye düşünüyorum iki saate gelirler 🙈 çay saati yapayım diyorum vakit erken oluyo çünkü
mrsjale Gunes_12 kek yaptım buzluktan da börek çıkardım çerez falan yetti ,zaten azıcık oturup gittiler ya bi yerden geçerken uğradılar öyle 🙃
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Kardeşinden tarifi aldım yaptım canım tatlı öyle canım istediki sayfada senin taif’i aradım bulamadım ama çok güzel oldu kalanı da fırında browni gibi pişirdim oğlumlaa eşim beslenmelerine götürdüler.😃
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde ellerine sağlık, bazen öyle tatlı krizi geliyo ya benimde bi anda esiyo hemen mutfa koşturuyorum 😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Regl oldum tatlı krizimin sebebi oymuş herşey çok lezzetli geliyor. Bir regl bır de hamileyken iştahım tadan oluyor..😂 Allah’tan çocuklar önümden kapıp alıp yiyorlar.😂🙈
Tusa_ Gunes_12 önceden her sabah oluyodu şimdi arada bir oluyo o yüzden sinirlenmiyorum gülüyorum artık 😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale İyiyim kuzum yine nane limon kaynattım kendim e bumerang gibi nezle gidiyor geliyor😀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 o aylarda inat ve gece kalkması çok oluyor.. Uyandığında oyun falan oynama yoksa rutine çeviriyorlar.
mrsjale Gunes_12 nasılsın ? Zor geçiyormuş günlerin kıyamam ya dönem dönem oluyo , dişi mi geliyo acaba kaç aylık oldu
Gunes_12 mrsjale evet ya çok Zorluyor bu aralar yenidoğan bebek gibi kalkıyor gece 15 aylık oldu c askim
mrsjale Gunes_12 evet o aylarda gerçekten saat başı bile uyanabiliyor bebişler kolaylıklar diliyorum sana canım