AngrBoda_ Hoptirililaylalaylaylilaylom Bacadan olmuş ev kullanılamaz hale geldi görümcemin alt katına yerleştik Allah razı olsun 🍂
Umayannesi8 anabarbie kendimi teselli ediyordum sizi de edeyim dedim sende sağol pek katkıda bulundun 😂😂😂
anabarbie Umayannesi8 gerçekler acıdır aşkım ama en acısı geecegi kabullenemektir nsnnsnsjs Söz müzik yazar ben 😂
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ Ay çok geçmiş olsun ya can kaybı olmasın da maddi kayipta cok zor tabi ne yazacağımı bilemedim Allah yardımcın olsun Kış gününde 😢
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Allah razı olsun canım diyecek pek de birşey yok çok şükür iyiyiz biz,gece saatlerinde olsaydı çok başka olurdu zaten Ben Rabbimden ev isterken ev hayalî kurarken gelecek için hatta Cuma sabahı için planlar yaparken o benim için apayrı planlar yapmış.😞
AngrBoda_ Gunes_12 Sağol canım ben bile anca toparlamaya başlıyorum çok zor Allah’ım kimseyi bu şekilde sınamasın birinin eline bakmak o kadar zor ki😞
Gunes_12 @anabarbie @Cicektebenimcicekligunlerde @Meri-Mel @Kocamdaaakocammm @SweetMom__ @morkelebekk54 @kahvepres @Tusa_ @AngrBoda_ @mrsjale @SiprayiL @NewMomm1 @Hoptirililaylalaylaylilaylom nasılsınız canlarm 🩷
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 Afiyet Olsuuunn🌸 güzel bir temizliğe girişeyim dedim nereden başlayacağımı bilemiyorum 🤷Bi yardım uzatın bana da vala şaştım kaldım. Ev temiz zaten, sadece biraz dağınık
Hoptirililaylalaylaylilaylom Gunes_12 Yatak odasından başladım gibi ama 🤷🤷 Etiketlenenler gelince, herkes son yaptığı işi yazsın👍ona göre yapıcm bugün 😁👍🫶