Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale biliyorum aşkım demiştin olsun evrene olumlu mesaj..😃 Çok söyleyince yalancı belirtiler olur ya vücutta onu kast etmiştim.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde he evet evet yalancı psikolojik belirtiler , hatta tekmeliyo şuan 😜😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale ay ben doğumdan sonra o yalancı tekmeleri baya hissettim biliyo musun? 😃
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde oluyormuş bazılarında , bende olmadı hiç ya , değişik bi duygudur be hamilelik özleniyo 🙃😅
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Bende çok seviyorum hamileliği çok güzel duygu en rahat dönem herkes üstüne titriyor falan..😂
SweetMom__ Cicektebenimcicekligunlerde teşekürler canım benim köprüye zam geldi indik😄 O senin güzelliğin 😍😙 Niye kız aaa normal şeyler işte🤗
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ben onu türk kahvesi sandım. Termosla da telvesi karışıyor diye nasıl indirdi ki demiştim.🙈😀
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 aman deneyip yanma..😃 Soğuk kahve veya Nescafe götürdüm de türk kahvesi dökülmese de soğur 2 yudumda bitiyor.😃 Çabana sağlık..😃