anabarbie Deletedmom_117 neyse dostumuzu düşmanımız öğrenmiş olduk hakkinada girdik biraz ama hakkını helal et aşko 🥲
anabarbie Cicektebenimcicekligunlerde bok kokusunu diyorsan evet duruyor bok kokusu jsjsjsj Kız daha ne büyüsün kocaman oldu işte 😂
Deletedmom_117 anabarbie helal olsun yapacak bişey yok ya 😂😂O gün aklıma geliyoda hepiniz tepeme binmistiniz kuş goren akbaba gibi djdjdjdj
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Burdan yazsam aski alır mıyım ki kafamda deli sorular..😀 Dur özelden yazım.😀
mrsjale Gunes_12 tam iki yaşında 😍😅 ben düşünmüyorum bakma sen @Cicektebenimcicekligunlerde öyle dediğine 😂
SweetMom__ Cicektebenimcicekligunlerde içmem ben kedi gördüm sigara böreği sandım sigara cikti😂😂 canım çekerse o ayrı tabi🙈🙊
kubra2334 Cicektebenimcicekligunlerde ama sütüm gitti artık 10 cc den fazlası gelmiyor o kadar uğraşıyorum ama sonuç aynı o emmedikçe gün gün azalıyor
Cicektebenimcicekligunlerde kubra2334 Nasipi o kadardır belki.. Hirpalama kendini bebeğin inisiyatifine kalıyor sen elinden geleni yapmışsın