nehirsude0 Gunes_12 ay bı buyuselerdi daha doğum günü partisi derdi var az kaldı kız doğum gunlerine🤣
nehirsude0 Gunes_12 bizimkilerde o kadarda cagirmam o kadar banane yemesinker pasta🤣 Ama tabi bı 20 kişi olacak
nehirsude0 Beyninizikullanmakucretsizdir moralim çok bozuk bugün bize yakın bı il’e sefo geldi kocamla çok severiz fanıyız bebem sağolsun gitmedik🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Arkadaşımda meyve suyu makinesini vardı kullanayım diye vermisti. İçini yıkaması zor geldi dedim geri götür ben yapamıyorum dedim.🙈😂
Beyninizikullanmakucretsizdir nehirsude0 Üzülme kız belki tekrar gelir ya da sizin bulunduğunuz yere gelir 🥹 bebişin canı sağolsun kaçırdığın tek şey konser olsun ❤️
nehirsude0 Beyninizikullanmakucretsizdir knk hayatımda hiç hitmedim çunki afedersin bak gibi sanatciakr geldi sefo ilk defa geldi ve büyük fanıyız birdaha gelecehini sanmiyorum ama kızımın canı sagolsun youtubedende dinlerim izlerim😅
SweetMom__ Gunes_12 askm dünden beri hastanedeydim yanı öğlenden beri şimdi eve geldim sabah 6 da uykusuzluktan mahvoldum😭😭 oğlumu uyutum.bende uycam
SweetMom__ Gunes_12 askm 💩 çizgi kan gördüm varla yok arası kadr acile göturdum öğlen yapmadı sabaha kadar bekledim yine yapmadı oğlum burun akıntısı ishal huzursuzluk vardı çok şükür kan verdik tertemiz çıktı 💩 bekliyorum yaparsa direk uçarak gidecem