Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby 70 iyidir 65 de yüzüm çok inceliyor. Armut göbeğim olmasa şuanda iyiyim ama heryerden gidiyor alt göbek kalıyor.😭
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Allah allaa bendepopo kalçadan alıyorum kiloyu😂 yüzden almıyorum nasil şeyse. Senin yaas kax kiz hep soracaktım unutuyorum 😂
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby eşim 190 100 kilo ama göbek falan yok kadinlarin vücut yapısı yağlı oluyor.. sıkı değilim kaslı değilim..😭😀
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde 190 ne bacimmm masallah yanında ufak tefek kaliyosundur baya 😂 evet ya kadınlarda vücut yapısı cook kotuu sporsuz güzel yağsız sıkı vücut zor
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby kilom önce yüzden gidiyor alınca kalça göbek büyüyor..😄 31 im.💃🏻😄
tbmmt Merhaba, bende taze anneyim 13 günlük bebeğim ilk çocuğum biraz zorlanıyorum ama şükürler olsun 🤗
utkumantar Gunes_12 44 gün boyunca annemin yardımını aldım şimdi memlekete döndü lohusalığım yeni başlamış gibi hissediyorum 😔😭
siwpma Cicektebenimcicekligunlerde Çok teşekkür ederim 🥰 Sen nasılsın? 💕 Hamileliğim de dahil kimse evimde kalmadı valla 😂 Kendi başıma yetiyorum çok şükür 🌸
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Hayat herşeyi tattiriyor insana..😀 Eskiden kilolu insanları iradesi zayıf bulurdum. O işler öyle olmuyormuş..😀
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde valla ben eskisi gibi aktif olamıyorum aşkım çok işim var çok 😂