Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby iç harcı haşlanmış tavuk ve baharat. Dışına yumurta,galeta unu bulayipkızartıyorum. Sicakken çok güzel oluyor. Canım börek çekti..😀
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Ha başka hiçbir şey yok içinde tavuktan başkaa 😂 gel ben sana yapayim kuzum ayıp ettin istediğin börek olsun 💘
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Patlıcanlı Arnavut böreği favorim.😍 diyetteyim ben bu hafta 1 kilo daha gitti dur aklımı çelme..😀🤷🏻
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Kiz bende yıllarca kendimle övünürdum yiyip yiyipkilo almıyorum diye ne kadar yesemde almazdım. Gece 2 de 2 tabak makarna gömerdim düşün. Emzirmek bana yaramadı ya hamileligimi bitirdiğim kiloma geri döndüm oysa doğum yaptıktan sonra vermsifim. 58 dimi şuan 66 67 ye dogru gidiyorum cok üzgünüm aggg. Neden emzirirken kilo alınır ya??? 😵💫 sen kaçsın hedef kac
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby olmaz yiyemem ben diyetteyim..😀 Günlük çikolata hakkımı yemedim kahve ile çikolata sabırsızlıkla bekliyorum..💃🏻😀
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby 1.74 boyum var ona göre düşün..😀 84′le doğuma girdim şimdi 73düm bugün 72 gördüm..💃🏻💃🏻😀
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Ben de kızken kilo alamazdım Safinaz gibiydim lakabım mankendi uzun incee..😀 Hatta Annem vitamin ilaçları kullandırırdı kilo alayım diye..🤷🏻😀 Ama şimdi su içsem yarıyor helei emzirirken her şeyi yiyordum..😛
suzancvl JollyBaby hoşbuldum amin cümlemizin inşallah çok güzel geçiyo tabi zoruda oluyo ama alıştım🌸😍
mrsjale Kocamdaaakocammm dk tutmadım ya pistiğini düşündüğümde aldım hemen ama 13 dk falandır tahmini 🤷 180 derece 🥰
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale Dün sütüm varken sana süt fotosuı atmışken bana neden atmasın neden hepsini yoğurt yaptim.😭😀Şimdi sütüm yok.🤷🏻😀
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Bende 172 yim 😄ona rağmen psikolojm bozuluyor alışkın değilim ya hshdyd hedefin kac
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Bende öyleyim işte şuan her poku yiyorum doymuyorum resmen ya benim adam benden az yiyo kendimden utanıyorum 😂 vallahi xoxuktan sonra kilo alınıyor diyorlar doğru demek ki safınazdin demek haaa🤓