anabarbie mrsjale jsjsjsj evet var merak ediyordum seni ama kidse pek girmiyorum artık eskiden aşırı aktiftim🥲
mrsjale anabarbie bu aralar bi durgunluk var zaten herkes bi uzaklaştı ama canlanırız ya sende aktifleşirsin tekrar , bazen oluyo böyle 🙃
morkelebekk54 Gunes_12 kiz sen gunde 2 3 kere kahve icen insansin gunduz ayri aksam esinle ayri iciyosun 😂😂😂😂
mrsjale Kocamdaaakocammm hatırladım hatta erkek anası olmanın zorluklarıyla ilgili muhabbetimiz olmuştu 😁
mrsjale JollyBaby aynen ben içi ıslak olsa sevmem biraz huyluyum 🙈😂 size bi şaheserimi atayım mı az önce kek yaptım limonlu 🤤😅
JollyBaby mrsjale Atın atinnn cok severim ben böyle şeyleri yapmayı tam bi un canavariyimdir😂 gözüm gönlüm doyuyor görünce de sizde oyleyseniz birbirimize atar dururuz ahhaha
mrsjale JollyBaby Akşam iki tane gömdüğüm suflemle ,limonlu kekim sadece ben kilo almayayım iştaha gelip hepiniz alın 😂😅
Kocamdaaakocammm mrsjale Oo ellerine sağlık 🤩 ben geçen sufle yaptım ama bu kadar kabarmadilar neden olabilir 🤣🤣
mrsjale Kocamdaaakocammm bilmem ki dur tarif vereyim öyle yap bir de 😅 İki yumurta Bi çat bardağı şeker Bi çay bardağı süt Yarım çay bardağı sıvı yağ İki çay bardağı un Bi vanilya Bi kabartma tozu Ortasına çikolata kondur at fırına 😂
mrsjale Kocamdaaakocammm dk tutmadım ya pistiğini düşündüğümde aldım hemen ama 13 dk falandır tahmini 🤷 180 derece 🥰