mrsjale anabarbie inşallah görünce hemen mesaj atalım birbirimize 😅 seninle açık sohbetimiz var aslında bi kez yazışmıştık kısacık 😂
anabarbie SweetMom__ buz gibi sabahları öğlenleri yaniyoruz akşamları geri dönüyoruz biliyorsun adana havasını jsjsjsj
JollyBaby Kızlar bu tarifi de ne me li si nizzzzzzz. Efsane oldu tadı 6 7 tane yedim yemin ediyorum 😂 Tabi ben ekstra olarak zeytin, sosis falan da koydum icini bol malzemeli yaptım harikaydı yapılıp buzluğa bile atılabilir benim ki arttı attım buzluğa.
mrsjale JollyBaby ben bunu atıyorum buzluğa gerçekten çok güzel tarif , içine koyduğunuz domateslerin çekirdeklerini ayıklarsanız içini ıslatmaz ayrıca püf noktası da vereyim videoda bunu belirtmiş mi bilmem ama ,yıllardır yaparım 😍🙃
anabarbie mrsjale jsjsjsj evet var merak ediyordum seni ama kidse pek girmiyorum artık eskiden aşırı aktiftim🥲
JollyBaby mrsjale Ama birazcik islatmasi güzel.ya ici sulu sulu oluyor leziz. cok ıslanırsa sıkıntı ama yirtiliyo 😂
mrsjale JollyBaby aynen ben içi ıslak olsa sevmem biraz huyluyum 🙈😂 size bi şaheserimi atayım mı az önce kek yaptım limonlu 🤤😅
mrsjale anabarbie bu aralar bi durgunluk var zaten herkes bi uzaklaştı ama canlanırız ya sende aktifleşirsin tekrar , bazen oluyo böyle 🙃