mimikralicesi1 Kocamdaaakocammm ya gerçekten mi bende oğlun 2.5 yaşına gelince yapayım diyordum. Kağıthane de oturuyorum sen
Kocamdaaakocammm mimikralicesi1 Uslu bir bebekse yapabilirsin cnm ama benimkiler hiç uslu değiller 😏 bende beylikdüzünde oturuyorum
Gunes_12 Cicektebenimcicekligunlerde Tabi eve geldim bide meyvesuyu yaptım makineyi boşalttım çamaşır katladım 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Arkadaşımda meyve suyu makinesini vardı kullanayım diye vermisti. İçini yıkaması zor geldi dedim geri götür ben yapamıyorum dedim.🙈😂
Gunes_12 nehirsude0 Hahha evdeyim şimdi meyve suyu yaptım makinayı boşalttım çamaşırları katladım uyucam birazdan 😂
nehirsude0 Gunes_12 ay bı buyuselerdi daha doğum günü partisi derdi var az kaldı kız doğum gunlerine🤣
nehirsude0 Gunes_12 bizimkilerde o kadarda cagirmam o kadar banane yemesinker pasta🤣 Ama tabi bı 20 kişi olacak
nehirsude0 Beyninizikullanmakucretsizdir moralim çok bozuk bugün bize yakın bı il’e sefo geldi kocamla çok severiz fanıyız bebem sağolsun gitmedik🥹