Cicektebenimcicekligunlerde Kocamdaaakocammm o arada kaynasın ama benim dürüstlüğüm şeffaflığım arada kaynamasın baby..😀
Cicektebenimcicekligunlerde SweetMom__ İyiyim Sabah koşturmaca ütü sonra okul. 😀 Sen neler yapıyorsun? 🙃
mrsjale Gunes_12 gerçekten simayen hiç aklımda kalmıyo kimse sadece sarışın mı esmer mi açık mı kapalı mı falan gibi hatırlıyorum 🙈😅
mrsjale anabarbie aynı anda burada olduğumuzda atarım sana bi kaç pinterest fotomu hahahhh 😜😂 şaka tabi 🫢😁 atarım bebiş ama denk gelelim ki silebileyim 🥰
mrsjale Kocamdaaakocammm Kadıoğlugillerden şukufe ben nasıl bilmezsin 😁😅 ben herkese hakimim nerdeyse ama tanışalım mı 😍 Jale ben istanbuldan ,yaş taaaammmm 32 ! İki yaşında bir oğlum var 😂
Kocamdaaakocammm mrsjale O zmn beni de tanıyorsun benim ablam 😂😂😂 Bende Aslı 26 yaşındayım İstanbuldayım 2 tane oğlum war 🫶🥹 34 ve 54 aylık 😂😂
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde sende gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor..😛 Gözlerim doldu çiçeğim🍀 bu nasıl cümledir kocamdan duymamışım 🥹 😅😂😂
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale cilveli bir hatun olduğumu bilirsin..🤣😛 Avımi yakalamak için daha ne iltifatlar var bende..💃🏻😀
Cicektebenimcicekligunlerde Hoptirililaylalaylaylilaylom AA yuppiii hoşgeldin yenidenn yandı tüm ışıklar yenidennn.. @JollyBaby 🥰😀 Günaydın bebitooom.🥰 @Hoptirililaylalaylaylilaylom