Cicektebenimcicekligunlerde ZeydsMom net ol net deseydin suratına..😀 Ya bu haftalarda çok belli olmuyor herşey muamma ya kesin konuşamıyorlar..🤷🏻🙃 Sen iyi düşün iyi olsun..😘
ZeydsMom Cicektebenimcicekligunlerde yok en basitinden haftayi bile garip hesapliyor . Yok yani neye gore hesapliyor bilmiyorum . Bakalim ne olacak 😄 dedim kiz bana net ol dedim ben net bisey diyemem dedi. Firladim ayaga tamam tamam yeter dedm 🤣🤣 esim de guluyordu ya
Cicektebenimcicekligunlerde ZeydsMom ay sen tam bir oglaksin..😂 Herşey net olacak haha aşkım o senin hamile kaldigin geceyi bilemez ya otomotik regl hesaplıyor o yüzden hesabı degisik..😂
ZeydsMom Cicektebenimcicekligunlerde evet ya huyum kurumasin 😁 yok kiz reglle hesaplasa 6 haftalikti. Bu iliski yasadigim gunumu tahmin ediyor ne yapiyorsa artik 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde AngrBoda_ mantara gittin mi mantara..😄 Çok getiren var nasipse hafta sonu gidicem..🥹
Meri-Mel Gunes_12 Çok şükür canım emzirmeyi sonlandırdik biraz yıkık ve huy degistirdi ve 2 yaşına aartik sayılı günler var nasipse 2 yaş sendromu, özgürleşme çabası konuşma çalışmaları anlatamayinca sinir krizi yüklemelerini saymazsak 🤣😁🙈
Meri-Mel ZeydsMom Haftaya kadar bekleyen doktor da var Rabbim korusun öyle bir ihtimal bile olsa alttan muayene de kesin duyuluyor onu da iste ben iki doktor kararı olunca mecburen aldrdim çünkü yok yani bebek asla gelismedi
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Bu sene mantara doyduk bıktım hatta valla kaynatam her gün gidiyor koyacak yer de yiyecek mide de kalmadı 😁😂🤭
AngrBoda_ Cicektebenimcicekligunlerde Ben yedim doydum bacım sen geç kalmışsın kız yarın birgün don olacak hiç yiyemeyeceksin ne zamn yiycen
SweetMom__ orjinalhoptiri ah bacım telefon kırıldı yeni yaptırdım alışveriş yaptm üstüne çok iyi geldi😄