kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde cok saol amin cnm🥰 valla öyle zorla uyutum şimdi belli ağrısı var
Cicektebenimcicekligunlerde kahvepres bende 9bucuktan beri denedim uyumadı şimdi yattı daha bugün ev halkı formundaydi..😃
kahvepres Cicektebenimcicekligunlerde 🤣onlar her zaman formlarnda olur bizde gidip geliriz ancak peşlerinden😊
ZeydsMom Günaydııınlar aşko kuşkolar . Nasilsiniz ?🌸🌸 @Meri-Mel @Cicektebenimcicekligunlerde @Kocamdaaakocammm @Gunes_12 @Dedektifgadget @SweetMom__ @morkelebekk54
Meri-Mel ZeydsMom Hamd olsun çiçeğim kızımla oyun oynuyoruz erkenciyiz,anne bu anne bu diyerek tüm kartları on milyon kez sordu 🤣😂 Sen nasılsın güzellik ❤️
Cicektebenimcicekligunlerde ZeydsMom Günoo..🤪😘 Yanizim herkes uyuyor mutluyum..💃🏻 Bünye tek olmaya alışık değilde sevinç ve ne yapacağını bilmeme arası bir huzur..😀
Kocamdaaakocammm ZeydsMom Günaydın askm napiyosun nasılsın 🥰 Kahvaltı hazırlıyorum Hamilelik nasıl gidiyor
Cicektebenimcicekligunlerde Meri-Mel çocuklar erken kalkınca etkinlikleri aşkı doğuyor.😃 Bense erken uyandım soğukta..💃🏻😀
AngrBoda_ Gunes_12 Ooo şükür kavuşturana nerelerdeydiniz efendim gözümüz kulağımız sizde kaldı nedir bu yoğunluğunuzun sebebi…afiyet olsun
Cicektebenimcicekligunlerde anabarbie arada bir geliyosun onda da nispet yapıp gidiyosun.🤣 Al sana bombee..💣⚔️😂