Kocamdaaakocammm mrymkaraca Selam hoş geldin aramıza yeni katıldın galiba 🥰 Bende 20 yasinda anne oldum 😇🫠
mrymkaraca Kocamdaaakocammm merhaba teşekkür ederim hoşbuldum daha 20 olmadım ama yinede çok büyük sayılmam 😂 erken yaşta anne olmak cidden çok zor
mrsjale Gunes_12 bende diyorum 91 cmlik cüceyle uğraşıyorum 😅 gerçi az daha uzasa yetişecek bana ama olsun 😜 bu tatlı minnaklarla uğraşmak büyük bi zevk ama dimi 😍
mrymkaraca AngrBoda_ ay 1 tane eşimle biz başka düşünmüyoruz o düşünse bile ben düşünmüyor yeter ya bizimki bize 😂
Kocamdaaakocammm mrymkaraca Bence çok güzel yaa seninle birlikte buyuyorlar😍🥰 Benim 2 tane var oğlum 4.5 yaşında ve 3 yaşında olucak
Meri-Mel Gunes_12 Afiyetler olsun canım çok şükür annem geldi amcamın hanımı falan gelecek birşeyler hazırlıyorum ☺️
mrymkaraca Kocamdaaakocammm aa maşallah allah bağışlasın ben bu aralar zorlanıyorum bi kendine kurtaraydı iyiydi
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum kalp ağrısı yaşıyorum. Doktora gitmem gerekiyor ama daha öncede gittim birşey yok diyorlar. Geçenlerde kesin ölüyorum dedim. 5 gibi uyandım kolumda bir karıncalanma vardı bi ter bastı berbat bir gündü 😥 sanırım yakında yolcuyum 🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Panik atak olmasın psikiyatriste git birde canim
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde hemen hemen 2 yıldır kalp ağrısı yaşıyorum doktora gidiyorum normal diyor. Bu aralar daha çok rahatsız ediyor beni 😑 herhalde stresten dolayı oluyor başka neden olacak ki 🥴