Beyninizikullanmakucretsizdir Gunes_12 üşengeçliğim biterse yemek yapmayı düşünüyorum işler birikti ama ben oturuyorum boş boş 😂
Cicektebenimcicekligunlerde Beyninizikullanmakucretsizdir Allah seni çık oralardan..😀 bende diyorum nerelerde özelden anlatmak istersen yaz dök içini içine kapanma hastalık sahibi olursun.😀 Kork ve dökül.🤗
Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde bu aralar kendimi hiç iyi hissetmiyorum kalp ağrısı yaşıyorum. Doktora gitmem gerekiyor ama daha öncede gittim birşey yok diyorlar. Geçenlerde kesin ölüyorum dedim. 5 gibi uyandım kolumda bir karıncalanma vardı bi ter bastı berbat bir gündü 😥 sanırım yakında yolcuyum 🥹
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Ne güzel özenmiş sana..😍 En sevdiğim insan tipi yaşamayı seven..😄
mrsjale Gunes_12 bende diyorum 91 cmlik cüceyle uğraşıyorum 😅 gerçi az daha uzasa yetişecek bana ama olsun 😜 bu tatlı minnaklarla uğraşmak büyük bi zevk ama dimi 😍
Cicektebenimcicekligunlerde Gunes_12 Aa seninkiler mide doyurucu, Hem göze hem mideye hizmet..😍😄 Benim evimde 2+1 öyle 6 li gold tepsiler peçeteler farklı farklı kadehler yok bende de yani varsa da bir iki çeşit cunkü koyacak yerim yok..😄
Kocamdaaakocammm mrymkaraca Selam hoş geldin aramıza yeni katıldın galiba 🥰 Bende 20 yasinda anne oldum 😇🫠