Beyninizikullanmakucretsizdir Cicektebenimcicekligunlerde ufak bir depresyon yaşıyorum uygulamaya bile giresim yok 🥹
Hoptirililaylalaylaylilaylom Selamm🌸🌸 Sizce bu almaya değer bir şey mi? Öğlen sipariş vereyim dedim, Bir anda vazgeçtim şimdi tekrar alma isteği geldi. Bugün bir boşa para harcayacasım geldi galiba 😁 @AngrBoda_ @Gunes_12 @lAmMelodi @Cicektebenimcicekligunlerde @ZeydsMom @SweetMom__ @Kocamdaaakocammm
nescafebagimlisi Hoptirililaylalaylaylilaylom aşkoom bana sormamışsın ama küçükleri satılıyor gratiste kaş bıyık almak için süper oluyor en küçük kılı tüyü bile gösteriyor 😂😂
SweetMom__ Hoptirililaylalaylaylilaylom çok güzel canım niye gereksiz olsun canım beğendin sen o onemli🎈💓
Hoptirililaylalaylaylilaylom nescafebagimlisi aa aslında o da güzelmiş ama resimli mi o da? Bnm amacım fotoğraflı olması
Hoptirililaylalaylaylilaylom ZeydsMom aynayı prize takıosun. Ayna ayna söyle bana bu dünyada en güzel kim diyorsun ve senin fotoğrafını gösteriyor😂Onun dışında ne işe yaradığını bilmiyorum :)